33 yaşındaki yıldızın işini bitiren Başkan'ın müjdeli haberi 2 Haziran'daki kutlayacağı doğum gününde açıklayacağı ileri sürüldü.  
 
Galatasaray'daki transfer taarruzu tüm hızıyla sürüyor... Takımın başına önce Teknik Direktör Fatih Terim'i getiren, ardından Elmander ve Selçuk İnan gibi yıldızları renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar, şimdi de bir dünya yıldızını Florya'ya getirmeye hazırlanıyor. 
 
2 Haziran Perşembe günü 70. doğum gününü kutlayacak olan Başkan Ünal Aysal'ın aynı tarihte camiaya Chelsea'nin Fildişi Sahilli forveti Dider Drogba ile anlaştıklarını açıklayacağı öğrenildi. Aysal'ın yaş gününde eski başkanlar ve futbolcularla birlikte Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin açılışı sırasında Drogba bombasını patlatma planları yaptığı belirtildi. 
 
Bir süre önce "Drogba'nın transferi Chelsea'nın tutumuna bağlı" diyen Aysal'ın İngiliz ekibiyle her konuda anlaştığı kaydedildi. Bundan bir süre önce Sarı-Kırmızılılar'ın yıllık 5 milyon euroluk teklifine prensipte "Evet" diyen 33 yaşındaki golcünün ayrılma kararına İngilizler vize vermemişti. Edinilen son bilgilere göre, yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Chelsea, Drogba ile gelecek sezon devam etmek istemiyor. İşte bu gelişmeler ışığında İngiliz ekibinin yöneticilerinin, Galatasaray'a bonservis konusunda zorluk çıkarmadığı da gelen haberler arasında.