AYDINPOST ÖZEL-Yaşamın yeşermesi, hiçlikten çıkıp insana varmak kadar muhteşem bir öykü olabilir mi? Dokuz ay sonra bir tek hücre bir insan olarak ışığa kavuşacaktır. Dokuz ay boyunca büyük bir heyecanla kavuşmayı beklediğiniz bebeğiniz ile çıktığınız bu yolculuğa şahitlik edilerek, o en özel anların belgelenmesini istemez misiniz?
Doğum fotoğrafçılığı bir sektör oldu ve Türkiye"de çoktan yayılmaya başladı. Ebeveynler, hamilelik dönemi dahil doğumun tüm aşamalarını fotoğraflatarak o özel anlarını ölümsüzleştiriyorlar.
Bu işe gönlünü vermiş Pınar Şahin Ege bölgesinde çekim yaptırmak isteyen ailelerle buluşmak için sabırsızlanıyor.
Anne adaylarının hamilelik fotoğraflarından başlayarak, doğum öncesinden kareler, doğum anı, ilk bakış, bebeğinizi eşinizle ilk kucağınıza alışınız, bebeğinizin ilk banyosu, aile ile ilk tanışma, ilk emzirme, ilk gülüş, aile pozları, ilk yaşgünü gibi yaşanan en mutlu ve benzersiz deneyimleri fotoğraflayarak paha biçilmeyecek değerde bir albüm oluşturmak Pınar Şahin"in en büyük amacı.

Siz değerli annelerin unutamayacakları o günleri, o saf sevgi buluşmasını ölümsüzleştirerek belgelemek, geleceğe taşımak, çocuğunuzla da paylaşmak istiyorsanız Pınar Şahin"in www.dogumbebekfotograflari.com adresli internet sitesini ziyaret ederek ilk adımı atabilirsiniz.
Çocuğunuz için de ileride çok güzel bir armağan olacak içinde sevgi geçen karelerden oluşacak bu albümü oluşturmak artık elinizde.
İlk nefesin büyüsüsü, anlayamadan büyüyecek bebeğinizin bir kıvrımını, huzur içinde uykuya dalışlarını, kısacası bebeğinizin ve sizin hikayenizi bir fotoğraftan başka ne anlatabilir, o günleri gözünüzün önüne kim koyabilir. Bir fotoğrafla başlatın bu hikayeyi