'Survivor Yarışması'ndan geçen yaz elenen Hakan Hatipoğlu (30) ile aynı yarışmada aşık olup evlenme teklif ettiği Gizem Akın (21), Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da çok özel açıklamalar yaptı.

Hakan Hatipoğlu "Gizem'e evlilik teklif edip 'Evet' cevabını aldım. Sonra ikimiz de yalnız başımıza adanın bir köşesine çekildik. 5'er dakikalık kaset doldurduk. Kasetleri birbirimize göstermedik. Bu kasetler ileride doğacak çocuğumuza mektup niteliği taşıyor. Çocuğumuz kasetleri izlediğinde anne-babasının bir adada birbirine nasıl aşık olduğunun hikayesini ayrıntılarıyla öğrenecek"

'Tuvaleti gelen okyanusa koşuyordu'

Gizem Akın "Yarışma sırasında en çok hangi konuda zorlandınız?" sorusunu şöyle cevapladı: "İlk gece böcek korkusundan uyuyamadım. Çok kez aç kaldık. Bir gece de üzerimde kocaman bir örümcek yürüdü. Korkudan mahvoldum. Bir de kızsal konular vardı tabii. Kıl, tüy işine daha önceden epilasyonla çare bulduğumuz için şanslıydık. Kaşlarımızı da battaniye ipiyle alıyorduk." Hakan Hatipoğlu ise "Tuvalet ihtiyacı başta sorun oldu. Ama çabuk çözdük. Tuvaleti gelen okyanusa koşuyordu" dedi.

'Kız istemek yarışmaktan zor'

Sevgilisi Gizem Akın ile 1 ay sonra nişanlanacağını, 2011 yazında da evleneceklerini söyleyen Hakan Hatipoğlu 'kız isteme törenini'de şöyle anlattı: "Gizem'i ailesinden istemek, adada yarışmaktan çok daha zordu. Anne ve babamı alıp Gizem'lere gittik. Tam 20 kişiydik. Kimseden 'çıt' çıkmıyordu. Sessizliği bozmak için 'Survivor' maceralarımızı anlattım. Acun Abi orada da imdadıma yetişti. Gizem'le gece dışarı çıkmak pek kolay değil. Ailesinden izin alabilmek için resmen takla atıyorum. Gizem'le tanıştıktan çok kısa bir süre sonra onun hayatımın kadını olduğunu anladım. Gizem anneme o kadar benziyor ki, bir daha onun gibi birini bulamam. Bu yüzden adada hemen evlenme teklif ettim."

'Kendimi izlemek tokat gibi geldi'

Star TV'deki 'Behzat Ç' adlı dizide 'Selim' rolüyle oyunculuğu ilk kez deneyen Hakan Hatipoğlu "Kendimi izlediğimde çok fena oldum. Resmen yüzüme bir tokat atıldı sanki. Çünkü oyunculuğumu hiç beğenmedim. Moralim bozuldu. Ama ekip bana çok yardımcı oluyor. En büyük şansım onlar" dedi.