Alman Bild Gazetesi'nin internet sitesinde yer verdiği bir habere göre, Berlin'de kimliği belirsiz bir annenin, karnındaki bebeği için çöp kutusuna yapıştırdığı ilanın dikkat çektiği belirtildi. Henüz anne karnındaki bebek adına yazılmış ve çöp kutusuna yapıştırılmış ilan, 'Babam Sebastian'a başlığıyla görenleri şaşırtıyor. Kendi cinsiyeti ve annesinin kimliğinin yazılmadığı ilanda, 30 Ocak'ta ultraschalla çekilmiş bir fotoğrafına yer verilmiş bebeğin babasının Sebastian olduğu yazıldı.

Babasını arayan bebek adına hazırlanan ilanda, "benim de babam tarafından sevilmeye ihtiyacım var, bizi yalnız bırakıp gittiğin için annem çok kızgın ve bunun içinde beni aldırmayı bile düşünmüş. Ama ben karnını tekmeleyerek yaşamak istediğimi hissettirdim ve annem de bundan vazgeçti. Yaşamak ve babamı tanımak istiyorum" yazısı yer aldı.

Haberde, günlerdir sokakta bu ilanı okuyan binlerce insan arasında, bebeği tarafından aranan baba Sebastian'ın kendisi olduğunu anlayıp- anlamadığının merak edildiği ifade edildi.