Doğan'la ilgili önceki ay da dili sürçen Başbakan Tayyip Erdoğan da Somali seyahati dönüşte yaptığı teşekkür konuşmasında "Ajda hanım, Sertab Hanım, Muazzez hanım ve Nihat hanım..." şeklinde ifade kullanmıştı. Ankara Sheraton Otel'de yaşanan seks skandalının ardından emniyete çağrılan ve ifadesi alınan 1975 doğumlu olan Doğan'la ilgili hazırlanan bilgi alma tutanağında cinsiyet bölümünde bayan yazılması dikkat çekti.

"Ben süpermen miyim?"
Tutanağı basınla paylaşan Doğan dün sabah konuk olduğu tv8'de "Böyle Bir Şey Var Mı?" programına konuk oldu ve 4 kadınla beraber olduğunu yine inkar etti. İzzet Yıldızhan'ın odasına sadece 15 dakikalığına gittiğini yineleyen Doğan, "Ben süpermen miyim ki, 15 dakikada 4 kadınla birlikte olacağım? Ne halt varsa popçular yiyor. Bu statükocu, ulusalcı bir takım medyanın bana karşı faşistçe saldırısıdır. Sayın Başbakan'a sesleniyorum size dedim ki ırkçılık yapanların savaş suçlusu olduğunu, yasa çıkarılmasını söyledim. Size söyledim Başbakan sosyal medya yasasını acil çıkarın. Çünkü insanın canı çok yanıyor" dedi.
Doğan, kendisini aklamak için TRT 1'de sabah programı sunan Gülben Ergen'i ve Ali Kırca'yı kastederek “Bu ülkede porno kasetleri çıkmış bugün devletin kanalında gündüz kuşağında program yapan sanatçılar var. Bu ülkede seks kaseti çıkanlar Anchormanlik yapıyor” şeklindeki yorumlarıyla da tepki çekti.