Söke"nin doğa gönüllüsü avukatlarından Nevzat Metin, ağırlıklı olarak doğa fotoğraflarından oluşan amatör fotoğraf sergisini açtı.
Beşparmak Doğa Yürüyüşçüleri grubu üyesi olan, 2006-2007 yıllarında Söke Rotary Kulüp Başkanlığı"da yapan Avukat Nevzat Metin"in ilk kişisel fotoğraf sergisi Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evinde sanatseverlerle buluştu. Sergisinin açılış törenine katılanlar arasında Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna"da bulundu. Sergi açılışına yoğun katılım olduğu gözlenirken; serginin 12 Kasım tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi.
"Mevsim" adını verdiği sergisinde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Avukat Nevzat Metin, “Doğanın sunduğu güzellikleri objektifim aracılığı ile kendi bakışım ile sergilemek çok heyecan verici. Umarım beğeni toplar” dedi.
Söke"de gerçekleştirilen etkinliklerin zengin olmasından yana memnuniyetini dile getiren Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Sanatın tüm dallarına gönül veren herkesin destekçisiyiz ve destek de olmalıyız. Doğa gönüllüsü Nevzat Metin"i de yürekten kutuluyorum” diye konuştu.
“Mevsim” adlı fotoğraf sergisi, sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni topladı.