15 Mayıs'ta tanıtılacak olan DJI GoPro ile ilgili tasarım görseli ve bazı teknik detaylar ortaya çıktı. Sızıntılarını daha önce paylaşmış olduğumuz cihazın netlik kazanan özelliklerini haberimizden hep birlikte takip edelim.

DJI Osmo aksiyon kamerası kendini gösterdi!

Ünlü drone ve video kamera üreticisi DJI'ın, yeni bir aksiyon kamerasıyla GoPro'nun karşısına çıkacağı bir süredir konuşuluyordu. Sonunda DJI ile GoPro rekabetini hızlandıracak olan yeni kameranın ilk görüntüleri ve bazı özellikleri ortaya çıktı.

Özellikle drone, özel video cihazları ve çeşitli aksesuarlar üreten DJI'ın, DJI Osmo aksiyon kamerası ile ilgili çıkan söylentilere bugün yapmış olduğumuz haberimizde yer vermiştik. Bu özelliklerin netlik kazandığını ayrıca belirtelim.

DJI Osmo aksiyon kamerası ile ilgili sızdırılan fotoğraflar bize yeni kamera ile ilgili birtakım ipuçları veriyor. Cihaz tasarım açısından çoğu aksiyon kamerasıyla benzer çizgilere sahip olduğunu ve önemli farklılıkların olmadığını görüyoruz. Bunun temel sebebinin ise küçük boyutlarda olmalarından dolayı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu durum tasarım anlamında yenilikler yapılmasının çok da mümkün olmamasına neden oluyor.

Sızdırılan fotoğrafa baktığımızda önemli bir detay göze çarpıyor. Fotoğrafta önde de ekran olduğunu görüyoruz. Böylelikle kullanıcıların selfie çekimleri yaparken kendilerini görebilmelerine imkan sağlanmış oluyor.

DJI Osmo aksiyon kamerası özellikleri ile ilgili de bazı sızıntılar yapıldı. Bu sızıntılar önceki haberimizde belirtmiş olduğumuz özellikler ile farklılık göstermiyor. HDR desteği bulunan cihaz, daha önce de belirttiğimiz gibi 4K 60 FPS video kayıt yapabiliyor. Aynı zamanda time-lapse özelliğinin de kendine yer bulduğu DJI kamerasında Sony tarafından üretilen 12 Megapiksel çözünürlüğünde CMOS sensör kullanıldığını da ayrıca belirtelim.

15 Mayıs'ta tanıtılacak olan DJI GoPro ile ilgili detaylar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

 


Kaynak: TEKNOLOJİ OKU