Quentin Tarantino'nun yazıp yönettiği Django Unchained projesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. ABD'de 25 Aralık'ta vizyona girecek olan film hakkında katıldığı Cannes Film Festivali'nde konuşan yapımcı Harvey Weinstein, filmde bazı sürpriz isimleri görebileceğimizi müjdeledi.
Çekimlerinin bir ay içinde bitmesi beklenen filmde ismi projede geçmeyen bazı yüzlerle karşılaşacağımızın ipucunu veren Weinstein, bu isimler hakkında bir açıklama yapmaktan ise kaçındı. Fakat gelen ilk dedikodular daha önce çekim takvimleri nedeniyle projeden ayrılan Kurt Russell ve Sacha Baron Cohen'in bu bahsedilen sürprizlerden biri olabileceğini gösteriyor.
Bir diğer dedikodu ise bu ismin daha önce Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds) filminde Tarantino ile çalışmış olan Michael Fassbender olabileceği yönünde. Hatırlanacağı üzere Fassbender bir kaç ay önce filmin setinde görüntülenmiş ve konu hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştı.
Yine ismi bu projeyle anılan fakat daha sonra dikkatini ilk yönetmenlik denemesine çevirerek projeden ayrılan Joseph Gordon-Levitti de filmde karşımıza çıkma ihtimali yüksek olan oyuncular arasında sayabiliriz.
Yeri gelmişken Django Unchained'in ilk fragmanının 8 Haziran'da yayınlanacağını ekleyelim.