Bu sırada görevliler işhanının kapısını kilitleyerek ayrıldı. İçeride mahsur kalan Türkel, yaklaşık 1 saat sonra, polisin yardımıyla çıkarıldı. Türkel, “Mahsur kaldığıma değil de Ezel dizisini kaçırdığıma üzülüyorum” dedi.

Olay dün akşam Kale Mahallesi İstikkal Caddesi'nde meydana geldi. Sinan Türkel, ihtiyacını gidermek için bir dersanenin de bulunduğu işhanının zemin katındaki tuvaletine girdi. İhtiyacını giderdikten sonra işhanının kapısına gelen Türkel, kilitli kaldığını farkedince korkuya kapıldı. Bir süre işhanında kimsenin olup olmadığına bakan Türkel, dana sonra cep telefonundan "155 Polis İmdat" hattını arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen polisler, dersane yetkililerine telefonla ulaşarak yaklaşık 1 saat sonra kapıyı açtırdı. Polis Türkel'i, kimlik bilgilerini kontrol ettikten sonra serbest bıraktı.

Askerden yeni döndüğünü söyleyen Sinan Türkel, “Arkadaşlarımdan ayrılıp "Ezel" dizisini izlemek için eve gidiyordum. Bu diziyi hiç kaçırmam. Ancak yolda çok sıkıştım ve ihtiyacımı gidermek için işhanına girdim. Dışarı çıkmak istediğimde kapı kilitliydi. Hırsız zannetmesinler diye hemen polisi arayarak yardım istedim. İşhanı çalışanları gelip kapıyı açtı. Ben mahsur kaldığıma değil, diziyi kaçırdığıma üzülüyorum” dedi./milliyet