Binbir Gece dizisinde, 'Kötü Gelin' olarak tanınan Ahu karakterini canlandıran Hazel Çamlıdere verdiği bir röportajda oyunculuğu ve dizi hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

'Binbir Gece' dizisinden önce gerek program sunuculuğu gerekse ufak tefek rollerle bir şekilde ekranda olduğunu söyleyn Hazel Çamlıdere, "Böyle bir projede yer aldığınızda geçmişiniz birden siliniyor ve insanlar sanki Ankara'dan dün gelip bugün diziye başlamışım gibi davranıyorlar. Bazı insanlar buna isyan ediyor. Ama bu işin kuralı bu ve ben hiç şikayetçi değilim" dedi.

Binbir Gece dizisinde aslında yaşanan her şeyin gerçek olduğunu belirten Çalıdere şunları söyledi: "Türkiye'de aile kavramı yurt dışına göre çok daha önemli. Ne kadar modern yapıda olursa olsun her ailenin aynı değişmez kuralları ve olmazsa olmazları var.

Sahiplenme özdeşleşme çok daha fazla. Televizyonda en çok izlenen dizilere, hakkında en fazla yorum yapılan televizyon programlarına bakın, hepsi aile içi hikayeler. Sihir yok, masal yok, her şey gerçek. Aslında üst komşumuzun kapalı kapılar ardında yaşadığı hikayeyi taşıyoruz ekranlara. Dolayısıyla izleyicinin kendi gelini, kızı oluyoruz."

Özel hayatı hakkında da açıklamalar yapan Hazel Çamlıdere, "Etkilemek için özel bir çaba harcamayan erkeklerden etkileniyorum ben aslında. Doğal, samimi olan Romantizmi seviyorum ama içinden geldiği gibi… Kalıplarım yok. Kimse mükemmel değildir. Aşk varsa bazı şeyler tolere edilebilir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Hürriyet