Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ve 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo; önce gece Babylon'daydı. Bonomo ve Doğulu; eğlenmek için gittikleri gecede, ısrarlar üzerine sahneye de çıktı.

'DİZİ TEKLİFİ GELECEK SANDIM'

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Can Bonomo, "Atiye ve Hande Yener'in Eurovision'a gitmesi beklenirken, size nasıl teklif geldi?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Ben de onların gitmesini bekliyordum. Bana da zaten halka duyurulmasından iki gün önce teklif geldi. Hatta TRT'den aradıklarında dizi ve program teklifinde bulunacaklar sandım. Gerçeği öğrenince çok şaşırdım." Can Bonomo, Eurovison'da yarışacak şarkının; İngilizce mi yoksa Türkçe mi olacağına henüz karar vermediklerini de söyledi.

KENAN'DAN CAN'A DESTEK

Mekan çıkışında bu kış kafasından hiç çıkarmadığı şapkasıyla görüntülenen Kenan Doğulu ise daha önce Eurovision'a katılmış biri olarak Bonomo'ya destek verdiğini belirtti. Doğulu "Kendisine şarkı yazarken yardım etmek istemiyorum. Ama şarkı ortaya çıktıktan sonra fikirlerimi mutlaka ona söyleyeceğim" dedi.