ESKİŞEHİR,(DHA)

ESKİŞEHİR'de, Star televizyonununda yayınlanan "Köprü" dizisinin ekibinin bulunduğu cip, belediyenin kamyonuyla çarpıştı. Kazada cip sürücüsü Murtaza Karausta ile dizinin yönetmen yardımcısı Hülya Yavuz Bilge ve bir süre önce diziden ayrılan prodüksiyon asistanı Ünal Ünsal yaralandı.


Kaza bu sabah saat 08.00 sıralarında Orhangazi Mahallesi Kütahya Caddesi'nde meydana geldi. Eskişehir"den Köprü dizisinin çekimlerinin yapıldığı merkeze bağlı Kızılinler Köyü"ne giden ekibin bulunduğu Murteza Karusta (30) yönetimindeki 34 GU 333 plakalı cip, önünde gitmekte olan Cemalettin Ferayim (40) yönetimindeki 26 EL 074 plakalı Odunpazarı Belediyesi"ne ait kamyona arkadan çarptı. Kazada, sürücü Karusta ile araçta bulunan dizinin yönetmen yardımcısı Hülya Yavuz Bilge (37) ve prodüksyon asistanı Ünal Ünsal (32) yaralandı.

Yaralılar ambulansa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi"ne kaldırıldı. Karusta ve Ünsal Acil Servis'te yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Hülya Yavuz Bilge"nin tedavisinin ise bir süre daha süreceği belirtildi.

Prodüksiyon asistanı Ünal Ünsal, Köprü dizisinde bir süre görev yaptıktan sonra ayrıldığını belirterek, “Arkadaşlarımı ziyaret için çekimlerin yapıldığı köye gidiyorduk. Önümüzdeki kamyon yolun sağında gidiyordu. Birden sola geçince ona çarptık” dedi.

Kamyon sürücüsü Cemalettin Ferayim gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.