Bir diş hekiminin yanında sekreterlik yapan Menekşe T., arkadaşı Tülay Y. ile birlikte işyerinde fuhuş yaparken yakalandı. Doktor gittikten sonra başlayan seanslarda dişçi koltuğunda seks için ekstra 40 YTL ödeme gerekiyor.

ANKARA"da Menekşe T. (33), 1 ay önce Sıhhiye"de bir diş hekiminin yanında sekreter olarak işe başladı. Her gün mesaisi bittikten sonra işyerinden ayrılan Menekşe T., doktorun işten çıkmasından sonra arkadaşı Tülay Y. ile işyerine gelerek fuhuş yapmaya başladı.



20 gün çalıştılar

Birbirlerine müşteri getiren iki hayat kadını, doktordan habersiz kullandıkları muayenehanede diş koltuğu fantezisi için dahi tarife belirledi. 2 kadın, yaklaşık 20 gün muayenehaneyi fuhuş yuvası olarak kullandı. Haklarında ihbar yapılması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, müşteri gibi davranarak kadınlarla anlaştı. Polisten fuhuş için 200"er YTL, dişçi koltuğunda seks için ekstra 40"ar YTL alan kadınlar, düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandılar.

Otel zor oluyordu

İki hayat kadını, ifadelerinde, daha önce otellerde fuhuş yaptıklarını, ancak yer temini konusunda zorlandıkları için böyle bir yönteme başvurduklarını anlattı. Olayı duyduğunda şok geçiren diş hekimi, iki hayat kadınından şikáyetçi oldu. Menekşe T. ile Tülay Y., haklarında "fuhuş yapmak" suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı.