ADANA İncirlik Hava Üssü'nde asker olarak görev yapan babası ile aynı adı taşıyan 3 yaşındaki Francisco Montejana, sabah dişini fırçalarken ani bir harekette bulununca diş fırçası yanağına saplandı.

İncirlik Hava Üssü'nde asker olarak görev yapan ABD'li 27 yaşındaki Francisco ve 28 yaşındaki Kelly Montejana çiftinin oğlu Francisco, sabah dişini fırçalamak istedi. Bu sırada ani bir hareket yapan minik çocuğun elindeki diş fırçası, iç yanağına saplandı. Hemen sağlık ekibini arayan ABD'li çift, oğullarını hastaneye kaldırdı. Annesi Kelly Montejana, diş fırçasını oğlunun ağzına saplanmış halde görünce şoke olduğunu söyledi. Oğlunun her fırsatta dişini fırçaladığını söyleyen Kelly Montejana, “Ağlayarak yanıma gelince diş fırçasını çıkaramadığını gördüm. Hemen sağlık ekibine haber verdik” dedi.

Baba Francisco Montejana ise oğlunun ağzındaki diş fırçasını çıkaramadığı için çok üzgün olduğunu belirterek, ameliyat sonrası kendini daha rahat hissedeceğini söyledi. Küçük çocuğun doktoru, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Feyha Kahya Aydoğan ise küçük bir operasyonla diş fırçasının bulunduğu yerden çıkarılacağını, ancak yanak içine diş fırçası saplanmasının çok sık karşılaşılan bir durum olmadığını belirtti.

Milliyet