Dişlerinizi beyazlatmak için tıbbi yöntemler yerine daha zahmetsiz doğal beyazlatma yöntemlerini denemek istiyorsanız, yazımıza göz atın. Çok ilginç bulacağınıza eminiz!

Zeytinyağı
Zeytinyağı, çarpıcı bir gülümseme için belki de en kolay çözüm. Dişlerinizdeki tüm koyu lekeleri ortadan kaldırır ve güvenle dişleri beyazlatır. Bir parça pamuğu alıp zeytinyağına batırın ve dişlerinizi ovalayın. Birkaç dakika içinde, farkı kesinlikle göreceksiniz!

Portakal kabuğu
Turunçgiller, sadece cilt ve vücut bakımında değil, aynı zamanda diş bakımında da kullanılır. Portakal kabuklarının iç kısmı ile dişlerinizi ovalayın, daha sonra soğuk su ile ağzınızı çalkalayın. Lekesiz bir gülümseme için çok karmaşık ve pahalı işlemlere gerek olmadığını göreceksiniz.

Kurutulmuş defne yaprağı
2 çay kaşığı kurutulmuş veya toz şeklindeki defne yaprağını ve 2 çay kaşığı ince rendelenmiş portakal kabuğunu karıştırın. Dişlerinizi bu karışım ile 4-5 dakika boyunca iyice yıkayın. Daha sonra soğuk su ile ağzını temizleyin ve sonuca bakın!

Beyaz sirke
Diş fırçasının üzerine birkaç damla beyaz sirke uygulayın ve dişlerinizi fırçalayın. Sonra soğuk suyla durulayın. Düzenli olarak birkaç uygulamanın ardından, sirkenin beyazlatma etkisi sayesinde mükemmel bir gülümsemeye sahip olacaksınız!