İşkence yapılıp, diri diri gömüldüğü mezardan tekmeler atarak kurtulmayı başaran liseli gencin, yaşadığı vahşetin nedeni kız meselesi çıktı. Bilekleri kırılan liselinin tedavisi sürerken 2 kişi gözaltına alındı, 2 kişi aranıyor.

KAYSERİ"de, kaçırılıp işkence edildikten sonra diri diri atıldığı mezardan çıkmayı başaran Osman Arslan"ın (18) tedavisi sürürken, olayın faili oldukları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.Ölmesi için boş bir mezara koyup üzeri kapatılan lise son sınıf öğrencisi Osman Arslan"ın iki bileğinde de kırık saptandı.

Hastanede gerginlik
Jandarma olayla ilgili nakliyecilik yapan İsmail V. (22) ile aynı yaştaki Cüneyt S."yi gözaltına aldı. Olaya karışan 2 kişi daha aranırken, İsmail V., doktor kontrolü için getirildiği hastane önünde Arslan"ın yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. İsmail V., doktor kontrolü ardından adliyeye gönderildi. Cüneyt S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İsmail V., ilk ifadesinde Osman Arslan ile kız yüzünden tartıştıklarını öne sürdü. Arslan Ailesi ise çocuklarının bu kişiler tarafından kötü işlerin içine çekilmek istendiğini, bunu reddettiği için kaçırılıp işkence yapıldıktan sonra mezara atıldığını söyledi.

Mezardan tekmeler atarak çıktı
Lise son sınıf öğrencisi Osman Arslan, önceki gün 4 kişi tarafından kaçırılmış, işkence yapılıp, Kuşçu Mahallesi"nde içi boş, betondan yapılmış hazır mezara atılmıştı. Arslan"ın içine atıldığı mezardan çıkamaması için toprak atılıp üzeri betondan yapılmış kapaklarla kapatılmıştı. Kapağı tekmeleyerek açtıktan sonra yaralı halde mezardan çıkan Osman Arslan, vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılmıştı