Şeker Hoca lakaplı imam Celal Tilgen, Malatyaspor'a cemaatten destek istedi. Kulübün borçlu olduğu kişilere vaazında seslenen Tilgen, cemaatten şu sözlerle destek istedi.

Şeker Hoca lakaplı imam Celal Tilgen, Malatyaspor'a cemaatten destek istedi. Kulübün borçlu olduğu kişilere vaazında seslenen Tilgen, ”Allah'ını, dinini seven Malatyaspor'dan alacağını silsin”dedi.

Cuma namazı öncesi cemaate vaaz veren Şeker Hoca lakaplı Şeker Camii İmamı Celal Tilgen, Malatyaspor'a borcu olanların bu borçlarını silmesi için çağrıda bulundu. Cuma namazına gelen Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu'na başarılar dilen Tilgen, cemaate ve Başkan Selimoğlu'na şöyle seslendi: "Malatyaspor kulüp başkanımız da gelmiş. Herhalde 'Şeker Hocam İmdat' diyecek. Bu Malatyaspor'un hali ne olacak? Allah bu Şeker Hocayı ıslah etsin, Malatyasporla uğraşanları da ıslah etsin. Başkanımız yeni başkan ama ikimizin de ıslahı çok zor. Seneye başkanın da ya duasını ya bedduasını yapacağım. Başkanım eğer cidden yapacaksan Allah yardımcın olsun ve seni ıslah etsin. Ancak benim tuhafıma giden, 1 günlük başkanlık yapan 1 milyon TL alacağım var diyor. Allah'ını, dinini seven Malatyaspor'dan alacağını silsin. Ne vereceğiz? Ancak camiden toplayıp, verelim" dedi. Malatyaspor'un sadece duayla kurtulamayacağını da ifade eden Celal Hoca, "Duayla olsa duanın en alasını biliyoruz. Pamuk eller cebe gidecek. Kim yardım etmek istiyorsa, yardım edecek. Bunu istirham ediyorum. Allah, inşallah Malatyasporumuza başarıyı ihsan eylesin" diye konuştu.

Yeni Şafak