Fenerbahçe'nin kulübesinin yetersiz olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Emre'nin olmaması bugün Fenerbahçe'yi çok etkiledi. Fenerbahçe Takımı yapması gereken iki şeyi de yapamadı.

1-0 öne geçtikten sonra ne oyunu sakinleştirebildi, ne de kontra atak yapabildi. Fenerbahçe için tehlike 35'te başladı. Aykut Hoca'yı aldatan Fenerbahçe'nin pozisyon yememesi oldu.

Antep'in gole kadar pozisyonu yoktu. Ancak mutlaka hata yapacaksınız, ödeyken oyunu domine edemezseniz bir şekilde golü yersiniz. En kötü duran toptan yersiniz" dedi.

Fenerbahçe'nin oynadığı oyuna göre aldığı sonucun hayal kırıklığı olmadığı ifade eden Dilmen, "Oynadıkları oyuna göre aldıkları mağlubiyet hayal kırıklığı değil ancak puan olarak büyük bir hayal kırıklığı bu sonuç. Kendi sahasında Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı yenemeyen ve eleştirilen Fenerbahçe, öne geçtiği maçları da kazanamıyor. Bu sezon 3 büyükler içler acısı durumda. Hergün iyiye gitmeleri gerekirken, kötüye gidiyorlar" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Takımı'nda en çok sorumluluk alan oyuncunun Alex olduğunu söyleyen Dilmen, "Alex'e Fenerbahçe'nin ihtiyacı var. Alex'te bunu karşılıyor. Son 3 hafta da kazanırken de, kaybederken de en çok sorumluluk alan oyuncu Alex. Sarı kart gördü.

3 kere sarı kart görmek pahasına gitti atladı oyuncunun ayağına. Gitti gol attı. Daha ne yapacak bu adam? Asistleri hariç 5. ya da 6. golü oldu bu sezon. Ama Fenerbahçe bir oyuncuya bağlı olamaz. Tartışılan ve eleştirilen Alex, 100. golünü attı bu akşam. Ben antrenmanlarda atmadım 100 gol. Alex bu takım da en son tartışılması gereken oyuncu. Taraftar son yıllarda en çok Alex'e saygı duydu, o da bu saygıyı hak edecek şekilde oynuyor" ifadelerini kullandı.