Ligin ilk yarısında, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli"den izin alarak ameliyat olmak için Almanya"ya giden Aydın Karabulut kayıplara karıştı. Sağ dizinden ameliyat olan genç oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bilgi almak isteyen sağlık ekibi ve teknik heyetin, telefonlara cevap alamadığı belirtildi.

Profesyonel Delgado
Haftalardır kulüple temasa geçmeyen Aydın Karabulut"un, nerede ve ne yaptığı konusunda yaşanan belirsizlik üzerine yönetimin bu kez oyuncunun menajeriyle temasa geçmek istediği, bunda da başarısız oldukları ifade edildi. Hem Aydın"ın, hem de menajerinin telefonlarının sürekli kapalı olması, kafalarda soru işareti bıraktı.
Teknik heyete bu oyuncunun sağlık durumu ile ilgili bilgi vermesi gereken kulüp doktorlarının da, Aydın"ın ortadan kaybolmasıyla sıkıntıda oldukları vurgulandı. Tedavisine İtalya"da devam edilen diğer futbolcu Delgado"nun ise, kulüple sürekli temas halinde olduğu ve sağlık durumu hakkında bilgi aktardığı öğrenildi. Arjantinli oyuncunun bu ayın son haftasında idmanlara başlayacağı ve tedavi sürecinin çok iyi geçtiği belirtildi.
MİLLİYET