İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, uğradığı yumruklu saldırının ardından Milano"daki San Raffaele Hastanesi"nde gözlem altında tutuluyor. Ziyaretçi akınına uğrayan Berlusconi"yi odasında görmek isteyenler, doktorların “Sakın Başbakan"ı güldürmeye kalkışmayın, üst dudağının dikişleri atabilir” uyarısıyla karşılaşıyor.

Eşinden geçmiş olsun mektubu

Başbakan"ın ayrılmak üzere olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Veronica Lario ise çocuklarının isteğini kıramayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Lario, geçmiş olsun mektubunu korumasıyla Berlusconi"ye ulaştırdı. Mektupta, “Beklenmeyen bu saldırı için çok üzüntülüyüm. Bir an önce iyileşmeni diliyorum” yazdı.

"Amma da oturtmuşum ha"

Akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen Tartaglia, cezaevinde gözaltına alınma işlemleri yapılırken televizyonda gördüğü Berlusconi"nin kan içindeki yüzü için “Amma da oturmuşum ha” dediği gardiyanlar tarafından ifade edildi. Berlusconi"nin San Raffaele hastanesinde 1 gün daha kalacağı belirtilirken, akli dengesi bozuk 26 yaşında biri, Başbakan"ın odasına girmeye çalışırken son anda engellendi.

Kuklası bile çıktı

Napoli kentinde Marco Ferrigno isimli sanatçı, Başbakan Berlusconi"nin saldırıya uğramış ve yüzü kan içinde kalmış olan yüzünü birebir resmettiği kuklalar yaptı. Kuklalar, Ferrigno"nun San Gregorio Armeno sokağındaki dükkanında satışa çıktı./ hürriyet