23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılmak üzere Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu’nun daveti üzerine Didim’e gelen Kazakistan Güzel Grubu öğretmen ve öğrencileri Didim Rotary Kulübünün vermiş olduğu kahvaltıda Rotaryenler ve Okul idaresince bir araya geldi. Meandros Köy sofrasında verilen Kahvaltıya Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, Didim Rotary Kulübü Başkanı Kerem Soysalan, Müdür Başyardımcısı İbrahim Ata, Rotary Kulübü üyeleri, Didim Rotaract Kulübü üyeleri, Kazak öğretmen ve öğrenciler ile kazak öğrenciler evlerinde ağırlayan okul öğrencileri katıldı.
Düzenlenen kahvaltının Rotary Kulübü tarafından verildiğini belirten Okul Müdürü Yaşar Yıldırım “23 Nisan kapsamında belirlenen etkinliklerimiz 17-24 Nisan tarihleri arasını kapsıyor. Bugünde Kazakistanlı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz kahvaltıda ağırladık. Güzel bir etkinlik oldu. Bizi bir araya getiren Rotary Kulübü Başkanına ve üyelerine teşekkür ediyoruz.”dedi.

Didim Rotary Kulübü Başkanı Kerem Soysalan da 23 Nisan’da çocukların kaynaşması ve halklar arasında dostluğun pekişmesine katkı sağlamanın kendilerine mutlu ettiğini belirterek Kazak heyetini Didim’de ağırlayan Okul idaresine de ayrıca teşekkür etti.
Kazakistanlı öğretmenler ise kahvaltının güzel geçtiğini ve Didim’de üst düzey bir misafirperverlikle ağırlandıklarını belirterek “Bu güzel etkinlikler için herkese teşekkür ediyoruz. Bizi sadece okul yönetimi değil, herkes sahiplendi. Bizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştılar. Bu güzel davranışları Kazakistan’a gittiğimizde anlatacağız. Bu etkinlikte birlikte güzel çalışmalar yaptık. Bu aramızdaki dostluğa da katkı sağlayacaktır. Emeği geçenleri kutluyoruz.”diye konuştular.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg