Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Turan Özdemir Denizköy İlköğretim Okulunda düzenlenen karne töreninde öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

2010-2011 Eğitim öğretim yılı bugün sona erdi. Didim’de 9260 öğrenci ülke genelinde ise yaklaşık 16 milyon öğrenci karne sevinci yaşadı. Didim’e bağlı Denizköy İlköğretim Okulunda ise karne sevinci İlçe yöneticilerinin katıldığı törenle gerçekleştirildi. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Turan Özdemir okulda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Belediye Başkanı Kamacı ve beraberindekiler öğrencilere tek tek karne vererek sevinçlerini ortak oldular. 
Düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Necdet Turhan Düzenlenen karne töreninden Belediye Başkanı ve diğer yöneticilerinin aralarında bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılında karnelerinizi aldınız. Bundan sonra ki süreçte dinlenin ve yeni döneme iyi hazırlık yapın. Öğrendiğiniz bilgiler tekrarlamayı kitap okumayı da bırakmayın” sözleriyle tavsiyelerde bulundu. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz ise öğrenciler sağlıklı ve huzur dolu bir tatil geçirmelerini dilerken, okuldan mezun olanlara yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise herkesin öğrenciyken en mutlu anlardan birinin karne zamanı olduğunu söylerken “Bizlerde sizler gibi bu sıralardan geçerek buralara geldik. Sizlerde ileri de inşallah iyi noktalara geleceksiniz. Sizlerin ülkemizin teminatısınız. Bu tatil döneminde dinlenin ama okumaktan da vazgeçmeyin.”ifadelerine yer verdi. Ardından Okul birincisi Mihriban Tetik’, okul ikincisi Ayşegül Çelik’e ve okul üçüncüsü Ceren Nacar’a ve Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere ilçe yöneticileri tarafından ödülleri verildi. 
Didim’de genelinde 14 ilköğretim okulunda 7060, 4 Lisede ise 2200 öğrenci olmak üzere toplamda 9260 öğrenci karnesini alırken, İlköğretim Okullarında ise 400, Liselerde ise 145 olmak üzere 545 öğretmen ise 3 aylık yaz tatiline çıktı. 2011-2012 eğitim-öğretim yılı, 19 Eylül 2011 Pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.