Didim Esnaf Odası binasında yapılan imza törenine Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Oda 2. Başkanı Aydın Bener, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Destici ve Özbey Talayhan ve Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar ve banka yöneticileri katıldı. İmza töreni öncesinde her iki kurum oda faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İşletme Kartının içeriğiyle ilgili bilgiler veren Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar, esnafın ülke ekonomisi için önemli olduğunu belirterek, “Odamıza bağlı üyelerimiz İşletme Kartını Kredi çekiminde, alış veriş ve taksitli ödemeler kullanabilecek. Ayrıca oda aidatının banka tarafından ödenmesi gibi avantajlarda getiriyor. Bu anlamda Esnaf ve sanatkârlar için Denizbank olarak her zaman yeni imkânlar getiriyoruz. Türkiye’de işletmeler için bizim geliştirdiğimiz ve yeni bir uygulama olan İşletme kart projesinden Didim esnafı da yararlanacak” dedi.
PEKTAŞOĞLUNDAN YAŞAM ALANI MÜJDESİ
Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu da, yeni yapılan protokolün Didim esnafına hayırlı olmasını diledi. Türkiye’de bir ilkin Didim’de odanın çalışmasıyla yapılacağını müjdeleyen Başkan Pektaşoğlu, proje aşamasında ve çok yakında hizmete sunulacak olan oda üyelerine yönelik yaşam alanının Denizbank kredi desteğiyle hayata geçirileceğini dile getirdi.
Açıklamaların ardında Oda Başkanı Pektaşoğlu ve Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar protokolü imzaladılar.

52.20111125151030.jpg