Didim Ticaret Odasının GEKA destekli olarak 3 ana başlıkta düzenleyeceği, Müşteri memnuniyeti eğitimleri başladı. İlçede odaya üye esnaflar ile çalışanlarına yönelik eğitimlerin ilki Ticaret Odası Toplantı salonunda verilmeye başlandı. Eğitimler kapsamında Eğitimci Besim Ogelman tarafından “Etik ve İş Ahlakı” ile “Pazarlama ve satış teknikleri” konusunda eğitimler verildi. 

20 Şubat Cumartesi günü saat 09:30’daki ilk eğitime Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Ticaret Odası Meclis Üyesi Veysel Ece ile 40’a yakın oda üyesi ve çalışanları katıldı. Eğitimler Denizli’deki özel bir eğitim firmasında görevli Eğitimci-Danışma Besim Ögelman tarafından verildi. Etik kelimesinin ahlakla aynı olduğunu ve bu topraklarda daha önce bunun var olduğunu belirten Ögelman “Geçmişte bu topraklarda Yoncalık kültür vardı. Bu kültürde ahlaklı mal satmak ve ahlaklı davranma önemliydi. İşte etik ve ahlaklı olmak burada başlıyor. Toplumda bir kereden bir şey olmak mantığı var ama bu yanlış. Bir kişi bir yerde ayrılırken mutlu ise 4 kişiye, mutsuz ise 16 kişiye bunu iletiyor. Kandırılma duygusu buna neden oluyor. Etik iyi-kötü, güzel-çirkin gibi içimizde beslediğimiz şeyler. Ahlaklı olup olmamak bizim tercihimiz. Etik olup kanunu olmayan, kanuni olup etik olmayan hem etik hem de kanuni olmayan durumlar var mı? Var; Etik olmayanları ne yapıyoruz. Kılıf uyduruyoruz.” dedi.

4 ana başlıkta sürecek eğitimler kapsamında 27 Şubat Cumartesi 12.30- 17.00 İç Ve Dış Müşteri Memnuniyeti, 28 Şubat Pazar 12.30- 17.00 Müşteri İlişkileri Yönetimi eğitimleri verilecek. 4 ana başlıkta 3 gün sürecek 20 saatlik eğitim yapılacak.