Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurulda, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığına seçilen Belediye Meclis Üyesi Sevinç Karataş, görevini eski Birlik Başkanı Salih Bankoğlu’ndan devraldı. Bugün saat 12:00’de DİTAB Binasında yapılan devir teslim törenine Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ercan Atasoy, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü ile CHP’li ve AKP’li Meclis üyeleri ile turizmciler katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan DİTAB’ın eski Başkanı ve Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, “2009’dan beri yürüttüğüm görevini gönül rahatlığıyla devrediyorum. DİTAB görev dağılımını yaptı. Büyükşehir ile birlikte ivme kazanacak ve daha kuvvetli olacaktır. Bu arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

DİTAB’ın yeni başkanı Sevinç Karataş ise DİTAB’ın kurumsal yapısından öncelikle bahsederek, DİTAB’ın varlığının sürmesi için üye olan ve katkı suna Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a ve meclis üyeleri ile turizmcilere teşekkür etti. Karataş DİTAB’ın üyeleriyle Didim Turizmin gelişmesi ve tanıtılması için özveriyle çalışacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Karataş, Bankoğlu’na çiçek verip, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da Karataş’a yeni görevinde başarılar diledi. Karataş daha sona tebrikleri kabul etti.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

20140714aw143401_02-001.jpg

20140714aw143401_03.jpg