İmza töreninde, Oda Başkanı Ufuk Döver ve Şube Müdürü Evren Ünver’in yanı sıra Oda Meclis Başkanı Ümit Soneren, yönetim kurulu üyeleri ve HSBC Bank Bireysel Pazarlama Yönetmeni Şakire Fırat’ta hazır bulundu.
Protokol imza töreninde konuşan Oda Başkanı Ufuk Döver; “HSBC Bank’tan üyelerimizin en uygun şartlarda kredi kullanmalarına yardımcı olmak amacı ile geçen yıl imzaladığımız protokolü, 2012 yılında da güncelleyerek 1 yıl daha süre uzatımı yaptık. HSBC yetkililerine ve Sayın müdürümüze üyelerimize gösterdikleri kolaylıklar için teşekkür ediyorum. Protokolümüz, üyelerimize ve bankamıza hayırlı olsun” dedi.
HSBC Bank Didim Şube Müdürü Evren Ünver de, “Didim Ticaret Odası üyelerine yönelik kredi protokolümüzü en uygun şartlarda hazırlamaya çalıştık. Geçen yılki protokolümüze ilave olarak, oda üyelerinden ve vatandaşlarımızdan ilk kez kredi kartı alacak olanlara yönelik masrafsız, faizsiz bin TL ye kadar kredi imkanı da hizmete girmiştir. Didim Ticaret Odasının Sayın başkanına ve yönetimine, bankamıza gösterdikleri yakın ilgi ve işbirliği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.