Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Çelik ve Gürol Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Urgancı, Celal Gümüş, Lütfü Karaaslan ve Mekin Subaşı’nın misafir ettiği Osman Bütün film hakkında bilgiler paylaştı.
Yapımcılığını Zeyka-Makas yapımın üstlendiği, yönetmenliğini Süper İncir filminin Yönetmeni Kerem Sarı'nın yaptığı film; Kısıtlı imkânlarla film çekmeye çalışan 3 gencin hikâyesini konu alıyor.
Sağlık açısından oldukça iyi konumda olan Akbük beldesini seçtiklerini ve herkese tanıtmak istediklerini, söyleyen Osman Bütün amaçlarının Aydın’ın tanıtımına katkı yapmak olduğunu, Film sektöründe yer bularak turizmi çıkışa geçen Muğla ve Van örneklerinde olduğu gibi Buraya gelmeyen insanlarda merak uyandırmak istiyoruz" dedi.

41 gündür Didim’de olduklarını ve burada gerçekleşecek çekimlerin bitme aşamasında olduğunu, Söke ve İstanbul’da çekilecek sahneler için ilçeden ayrılacaklarını söyleyen Osman Bütün, Eylül ayı sonunda gösterime girecek filmin galasını Didim’de gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirtti.
Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ “Sinema filminin ilçemizde çekiliyor olması bizim için sevindirici bir adım. İlçemizi tercih ettiğiniz için Tüm ekip adına sizlere teşekkür ediyoruz. Filmin arzuladığınız başarıyı kazanması hepimizi memnun edecektir” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!