SGK Aydın İl Müdürü Kaşif Kılıç, geçtiğimiz ay inşaatı başlanan SGK Didim İlçe Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. İnceleme öncesinde İl Müdürü Kaşif Kılıç ve İl Müdür Yardımcısı Cafer Çakır, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan SGK Aydın İl Müdürü Kaşif Kılıç, ziyaretteki asıl amacın yapımı süren SGK binası olduğunu belirterek, “İnşaat çalışmaları sürüyor. Didim’de 17 bin çalışan var ve Didim’in nüfusu 60 bine ulaştı. Burası Aydın’a en uzak ilçesi bu anlamda yapılacak olan SGK binasının Yılbaşından önce bitirilip hizmete açılması planlanıyor. Binanın yapımında konunun takipçisi olan Esnaf Odası başkanımıza da teşekkür ediyorum. İnşaat şu an başladıysa ve devam ediyorsa Başkanımızın katkısıyla oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıç, SGK binasının yılbaşından önce hizmete gireceğini ve ilk etapta 10 personel ile hizmete başlayacağını açıkladı. Kılınç, “İlçe Müdürlüğümüzde Emeklilik maaşı işlemleri haricinde her türlü işlem burada yapılabilecek” diye konuştu.

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnşaatın bir an evvel bitmesi ve hizmete açılması noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İl Müdürümüze de bu anlamda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png