Altınkum’un yanı sıra Göçler bölgesi, 2.koy ve 3.koy’daki tuvalet ve soyunma kabinleri yenilenirken tatilcilere ücretsiz duş imkanı da getirilecek.

Didim Altınkum’da gerçekleştirilen Altınkum Projesinin ardından Yalı Caddesi yeni yüzüyle beğeniye sunulurken, yeni bir yenilikte plajdaki tuvalet ve soyunma kabinlerinde oldu. Başta Altınkum’da bulunan 3 tuvalet ve soyunma kabinleri olmak üzere Göçler bölgesi, 2.koy ve 3.koy’da bulunan tuvaletle ve soyunma kabinleri yenileniyor.

Çalışmayla ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü “Yalı Caddesindeki çalışma tamamlanınca arkadaşlardan tuvalet ve soyunma kabinlerinin değiştirilmesi konusunda öneri geldi. Biz de bunların yenilenmesi için ihaleye çıktık ve İzmir’li bir firma ihaleyi aldı. Bu firma tuvaletlerin bakımız, temizliği gibi her türlü işi kendi yapacak. Ayrıca ihale kapsamında bu yeni kurulacak olan tuvalet ve soyunma kabinlerinin yanına duş imkânı da sağlanacak. Her kabinde 4 bayan ve 3 erkek için kabinler olacak. Altınkum’da 3, Göçler bölgesi (tuntaş Otel önü) 1 adet, 2.koy’da 1 ve 3.koy’da 1 olmak üzere toplam 6 adet yeni tuvalet ve soyunma kabini konulacak. Ayrıca duş imkanı da olacak ilk zamanlar ücretsiz olarak kullandırılacak ama sonraki dönemde ihaleyi alan firma cüzi miktarda ücretli olarak bunu sunabilir. Zaten 2.koy ve 3.koyda yenileme çalışması tamamlandı. Diğer yerleri de kısa sürede yapılacak.”diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png