Rotary Kulübü Başkanlığına Mevlüt Gökdemir, Didim Rotaract Kulubü Başkanlığına ise Serkan Özcan getirildi.

Dün akşamı saat 21:00’de D Marin Yacht Kulüp’te yapılan devir teslim törenine Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu, Rotary 2440’ıncı Bölge 2012- 2013 Bölge Guvernörü Güneş Ertaş, Rotary 2440’ıncı Bölge 2015- 2016 Bölge Guvernörü Mecit İsce, Rotary 2440’ıncı Bölge 2012- 2013 Bölge Asistan Guvernörü Hulki Öztoprak, Didim Roraty Kulübü Başkanı Kerem Soysalan ve eşi Aslı Soysalan ile birlikte kulüp üyeleri ve davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan dönem Başkanı Kerem Soysalan geçen 1 yıllık süre içerisinde yaptıkları faaliyetleri aktararak “Her Rotary yılı yaşadığımız dünyaya, ülkeye, şehre ve dokunabildiğimiz kadar çok insana hizmet etmek için daha çok, daha büyük istekle çalıştığımız yıldır. Her Rotary yılı yepyeni heyecan ve planlar kuran, 107 yıllık maratonumuzu sonsuzluğa taşıyacak olan Rotaryenlerin bayrak değişim törenidir. Bizler gerek ben kulüp başkanı olarak gerek her zaman destekçim olan eşim ve yönetimimiz elimizden gelen tüm çabayı gerek Rotary gerek toplumumuz için göstermeye çalıştık. Bu maratonda başarılı olmamızı sağlayan iki temel neden vardır. Birincisi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve öğretileri ikincisi de Rotary’nin bizlere vermiş olduğu eğitimdir. Her Rotaryen kendisinden önce toplumu düşünen, işinde ve mesleğinde başarılı, düzgün ahlaklı kişilerdir. Bu nedenle de dünya üzerindeki her Rotary Kulübü dünyanın bir dönem katil hastalığı olan çocuk felcini hiç görmediği ülkelerde, hiçbir zaman görmeyeceği çocukların iyileşmesi ve bu hastalığın tüm dünyada yok edilmesi için halen çalışmaktadır. Ne mutluyuz ki en büyük global projemizde sadece 3 ülkede belirli yerlerde kalmış ve kökü tamamen kazınmıştır. İşte bizler bu geniş ve güzel ailemizde yaptığımız paylaşımlarla mutlu olan bireyleriz.” dedi.

Kulüp Başkanı Soysalan dönemi boyunca çalışmalarına katkı sağlayan Pınar Kısa’ya,Deniz Baylan’a ve görevi devredeceği yeni dönem Başkanı Mevlüt Gökdemir’e teşekkür plaketi verdi.Tören sonrasında Soysalan, Başkanlık madalyonunu yeni dönem Başkanı Mevlüt Gökdemir’e takdim etti.

Yeni dönemde de yaşadıkları dünyayı güzelleştirmek için çalışmalarının devam edeceğini belirten Didim Rotary Kulubünün yeni Başkanı Mevlüt Gökdemir konuşmasında yapmayı planladıkları çalışmalara değindi.

Rotary Kulübü genç örgütlenmesi olan Rotaract’lar da ise Kurucu Dönem Başkanı Şakire Fırat ise görevini Serkan Özcan’a teslim etti. Gece müzik eşliğinde yenen yemekle devam etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png