Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Nesrin Aydın Erdener, bir süre önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. İzmir'de tedavi gören Nesrin Aydın Erdener hayatını kaybetti.
1963 doğumlu Nesrin Aydın Erdener, Didim"de Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi"nde görevi sonrası Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi olarak atandı. Bir süre önce kanser hastalığına yakalanan Erdener, bugün tedavi gördüğü İzmir"de hayata gözlerini yumdu. Erdener"in ölüm haberini alan öğretmen arkadaşları ve öğrencileri üzüntüye boğulurken, internetteki paylaşım sitesinde Erdener"in profiline, “Bizleri eğiten, yemek yapmayı öğreten değerli Nesrin öğretmenim. Mekanın cennet olsun. Sen daima kalbimizde yaşayacaksın” ifadeleri yazıldı.
Biri Ankara"da Üniversitede, diğeri Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi'nden yeni mezun olan 2 kız annesi olan Erdener, 29 Haziran 2009 Pazartesi günü memleketi Konya'da toprağa verilecek.