Heyette Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu, Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve Turizmciler yer aldı.
10-14 Mart tarihleri arasında Almanya"nın Berlin Kentinde yapılacak olan ITB Turizm Fuarına katılacak olan 18 kişilik Didim Heyeti Almanya"ya çkarma yaptı. Ülkemiz Türkiye"nin konuk ülke olarak katılacak olan Fuarda Didim Aydın, standı içerisinde tanıtımını yaparken, çok sayıda materyal, broşür ve CD ile etkin bir tanıtım yapmayı hedeflerken, Fuarda Didim standını ziyaret eden şanslı 5 kişi çekilişle bir hafta tam pansiyon Didim tatili kazanma şansı da yakalayacak. Ayrıca Fuarda Didim heyeti düzenleyeceği kokteyle ile de ziyaretçilere ve turizmciler ağırlayacak.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı başkanlığında Almanya"ya giden heyette Kaymakam Katırcı"nın eşi Hacer Katırcı, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğluve eşi, Belediye Meclis Üyesi Figen Cevrem Gürsoy ve eşi,, AK Parti Didim İl Genel Meclis Üyesi Abdürrahim Öztürk, DİTAB Emcümen Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi M.Cahit Kaya, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Ticaret Odası Meclis Üyeleri Ergun Korkmaz, Hikmet Atilla, Veysel Ece, Didim Turizm Derneği 2. Başkanı Yusuf Mutlu ve eşi, Turizmci Şenol Gökçe ve Derviş İşçi Berlin Fuarında Didim adına katılan isimler oldu. 5 gün sürecek fuarda Konuk Ülke Türkiye"nin 3 bin metrekarelik alanda acaçağı standlarla tanıtım yapacağı öğrenildi. -iha