Törene Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, kursiyerler ve aileleri katıldı. Program öncesinde ASAD, sevilen şarkılardan oluşan repertuarlarıyla izleyenlerden tam puan alırken, Hemen sonrasında DAHOT minik öğrencilerden oluşan ekibiyle halk oyunları gösterilerini sundu.

Kurs Öğretmeni Gülay Özdemir Günün anlamına değinerek tüm emeği geçenlere ve katkıda bulunanlara teşekkürlerini ilettiği açılış konuşmasına müteakiben,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çoban “Eğitim yılı boyunca soğuk, sıcak demeden kurslara devam eden kursiyerlere ve değerli öğretmenimiz Gülay Özdemir'e çok teşekkür ediyorum.” dedi

Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut “Değerli Akbüklüler 7 yıl boyunca, öncesinde öğretmen sonrasında ise müdür olarak Akbük'e hizmet verdim, şimdide Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet vermenin gururunu yaşıyorum. Sevgili Gülay Öğretmenime, tüm kursiyerlere ve katılımcılara çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından açılış kurdelası Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çoban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut tarafından birlikte kesildi.

Halk Eğitim Merkezinin katkılarıyla lokma ikramının yapıldığı sergi etkinliğinde, kursiyerlerin el emeği göz nuru yaptıkları çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

20140630aw131803_01.jpg

20140630aw131803_03.jpg

20140630aw131803_04-(1).jpg