Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve yönetim kurulu tarafından Cumartesi günleri kurulan halk pazarında yapılan lokma hayrına Didimliler büyük ilgi gösterdi. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, 2.Başkan Aydın Bener, Yönetim Kurulu üyeleri Metin Destici ve Özbey Talayhan’da lokma hayrında hazır bulundu.
Başkan Pektaşoğlu, son yaşanan terör saldırılarında şehit olan asker ve emniyet güçleri mensuplarının acısını halen yaşadıklarını belirterek, “Ülke ve Millet olarak acımız büyük, bugünlerde metanetimizi korumalıyız. Bizler şehit olan kahramanlarımızı unutmadığımızı göstermek, onların ruhlarını heda etmek amacıyla bu hayrı düzenledik. Halkımızın da bu yönde tepkileri olumlu. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum. Yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi tarafından yapılan lokma hayrının önümüzdeki hafta Cuma günü Akbük ve Akyeniköy beldelerinde de yapılacağı bildirildi.