Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan hız kontrol uygulamasında sürücülere yönelik uyarı yapılmasında rağmen sürücülerin yine ceza aldıkları görüldü.
AŞIRI HIZA TRAFİK İŞARET VE UYARILARI DA YETERSİZ KALIYOR
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Grup Amirliği ekipleri şehir merkezinde ana cadde ve bulvarlar üzerindeki hız kontrol denetimlerini sürdürürken, hız kontrol uyarılarına dikkat etmeyen sürücülere radara yakalanarak ceza yemekten kurtulamadı. Başta Atatürk Bulvarı, Akbük Yolu ve Ege Caddesi üzerinde radarla hız kontrolü yapan trafik ekipleri aynı zamanda ehliyetsiz sürücüler ile kasksız motosiklet sürücülerini de ceza-i işleme tabii tuttu.

Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan radara hız kontrol uygulamasında trafik ekipleri Jandarma Kavşağı önüne radar uyarısı ve hız işareti uyarısını belirten levhalar koymasına rağmen, bazı sürücülerin levhalara dikkate almayarak radara yakalandıkları görüldü. Özel otomobillerde şehir için azami hızı 50 km olmasına rağmen 50km’lik hız limitini aşan sürücülere ceza yazılırken, uygulamanın devam edeceği belirtildi.