2003 yılından bu yana Didim Devlet Hastanesi'nde Hastane Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Bayar emekliye ayrıldı. Didim Devlet Hastanesi'nin kuruluşundan bu yana görev alan hastanenin gelişmesi ve yenilenmesi noktasında girişimciliği ile de tanınan Bayar’ın emekliye ayrılması hastane yönetimi ve çalışanlarınca da hüzünle karşılandı.
Bayar’ın 1 ay önce emeklilik işlemleri için başvurduğu öğrenilirken, 16 Mayıs itibariyle Bayar’ın emekliliğinin kabul edildiği belirtildi. Didim Devlet Hastanesi'nde poliklinik hizmetleri, Acil Servis, diyaliz, hastanenin dış cephe, boyama, otopark ve bahçe düzenlemesi konularında gerek Devletin yardımları gerekse hayırseverlerin katkılarıyla Didim Devlet Hastanesinin değişimi ve gelişimi için çalışan Cengiz Bayar insani ilişkiler yönünden de hasta, hasta yakınları ve Hastane çalışanları tarafından sevilen ve takdir edilen yapıya sahipti.
Didim Devlet Hastanesinin önümüzdeki günlerde Bayar için bir veda töreni düzenleyeceği de öğrenilirken Bayar’ın resmi ve özel kurumlara veda ziyaretlerinde bulunduğu da öğrenildi. Cengiz Bayar’ın emeklilik sonrasında Söke’de Özel bir Hastane’de Hastane Müdürü olarak görev yapacağı ve Didim’in dışında Söke’de de ikamet edeceği bildirildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg