Didim Devlet Hastanesi tıbbı cihaz ekipmanları için yardımda bulunan Hayırsever Ömer Kökman’a Hastane yönetimi tarafından plaket verildi. Didim Devlet Hastanesi Başhekimlik makamında yapılan törene Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Levent Kaplan, Hastane Müdürü Cengiz Bayar, Genel Cerrahi Branşında görevli Op.Dr. Mehmet Ali İmren, Başhemşire Şerife Ege ile Hayırsever Ömer Kökman katıldı.
Didim Devlet Hastanesi bünyesinde Laporoskopi cerrahi uygulamaları başladığını dile getiren Hastane Müdürü Cengiz Bayar, cihazın Sağlık Bakanlığınca 2011 yılı başında hastaneye teslim edildiğini ve laparoskopi cerrahiyle bir apandisit ve bir safra kesesi ameliyatları yapıldığını söyledi. Bayar, laparoskopi cihazının Genel Cerrahi, Ortopedi, KBB ve Kadın Doğum branşlarında kullanılacağını ve cihazın kullanımı için gerekli ekipmanların ise Hayırsever Ömer Kökman tarafından alındığını kaydetti.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Levent Kaplan ise, ekipmanların alımından dolayı hayırsever Kökman’a teşekkür ederken, yaptıkları yardımların sürmesi temennisinde bulundu ve Kökman’a plaketini verdi.
Hayırsever Ömer Kökman de, Didim Devlet Hastanesinde kendisine böyle bir talebin geldiğini ve kayıtsız kalmadığını belirterek, “Yaptığımız yardımın emin ellerde olması ve emanetin yerini bulması bizleri mutlu etti. Beni de onurlandırdıkları için hastane yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.