4 listenin yarıştığı seçimler sonucunda sarı listeden 123, kırmızı listeden ise 45 delege seçildi. CHP Didim İlçe Örgütünün merkezdeki 8 mahalledeki kongre ve ön seçim delegeleri belirlendi. Delege seçimlerine Mevcut İlçe Başkanı Gökmen Karataş “Kırmızı” Nurettin Koçak “Sarı” Filiz Korkmaz “Mavi” ve Aşkın Atlı “Beyaz” liste ile seçimlere girdi.

Esra Karakaya Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen seçim sonucunda mevcut İlçe Başkanı Gökmen Karataş’ın kırmızı listesi “Altınkum, Çamlık ve Mersindere” mahallelerinde kazanırken, “Efeler, Yeni Mahalle, Cumhuriyet, Hisar ve Mavişehir “mahallerinde Nurettin Koçak’ın sarı listesi kazandı.

Sarı listeden 123, kırmızı listeden 45 delege seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından delegenin çoğunluğunu alan, sarı liste ile seçime giren Nurettin Koçak, “Kazanan CHP oldu Kazananı, kaybedeni yok. Bugünkü seçim birinci aşamasıydı, yarın dış mahallelerde seçim yapılacak. 1,5 ay sonra da ilçe kongresi var. Tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

eeeeeee.jpgjujjj.jpg