Çevre ve Orman Bakanlığınca 2008 yılı içerisinde Ülke Genelinde düzenlenen “En Çevreci” belediye projesi kapsamında Aydın İl Birincisi olan Didim Belediyesi ödülünü Çevre ve Orman Bakanlığı Daire Başkanından aldı.
Konuyla ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, “Çevre ve Orman Bakanlığınca 2008 yılı içerisinde Ülke Genelinde düzenlenen En çevreci Belediye projesinde belediyemiz Aydın İl Çapında birinci oldu. Bu nedenle ödülümüzü Çevre ve Orman Bakanlığı Daire Başkanından aldık. Çevre ve Orman Bankalığı Daire Başkanı ve İl Çevre ve Orman Müdürü de ödül törenine katıldı” dedi.
Ülke genelinde düzenlen bu projeye 6 belediyenin finale kaldığını anımsatan Karaoğlu, “Belediyemizde finale kaldı. Bu anlamda Didim, Denizli, Yozgat, Alanya, Şişli ve Nilüfer Belediyeleri ilk 3"e girmek için yarışacak. İlk Üçte yer alan belediyeler Bakanlıkça ödül verecek. Bu ödüller de 1.ye Kepçe, 2.ye Vidanjör 3.ye de Çöp Kamyonu verilecek. Hedefimiz İlk üçü içinde yer almak. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizi çevreci ve temiz bir yer haline getirmek için hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.