Didim Belediyesi ile TÜM BELSEN arasında 15 Mart 2014 ile 31 Aralık 2015 tarihlerini kapsayan toplu sözleşmede imzalar atıldı. Başkanlık makamındaki imza törenine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Tüm Bel Sen Aydın Şube Başkanı Münir Ali Koç, Şube Yöneticisi Ufuk Turhan, Belediye işyeri temsilcisi Özdal Gündüz ile belediyede çalışan memurlar katıldı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile Tüm Bel Sen Aydın Şube Başkanı Münir Ali Koç tarafından imzalar atılırken imza sonrası Başkan Atabay sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.
Yapılan toplu sözleşmenin 4688 sayılı kanun kapsamında yapıldığı ve Didim Belediyesinde çalışan 70 memuru kapsadığı öğrenildi. Sözleşme kapsamında Tüm Bel Sen üyesi çalışanlara her ay net 630 TL iyileştirme zammı, Ramazan bayramında 400, Kurban Bayramında 550 TL ikramiye, Mart-Haziran-Eylül-Aralık aylarında net 1000 TL ikramiye, öğrenim yardımı olarak ilköğretimde okuyan çocuklara her yıl Eylül ayında 400 TL, Ortaöğretimde okuyan çocuğa 500 TL, Üniversitede ve yüksek okulda okuyan 600 TL, Yılda biz kez kasım ayında 450 TL yakacak yardımı, her yıl Mayıs ayında 400 TL giyecek, yardımı yapılacağı bildirildi.