Belediye Başkanı Mümin Kamacı’nın makamında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Karaoğlu ve Süleyman Böcü ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şahap Gönül’de katıldı.
Başkan Kamacı toplantı öncesinde günlük olarak Didim Belediyesine gönderilen mailleri inceledi. Kamacı her gün gelen maillerin kendisine iletildiğini ve bu mailleri günlük olarak incelediklerini belirterek, “Bazı maillerde iş isteyen oluyor, bazıları şikâyetlerini dile getiriyor, bazıları da çalışmalarımız için tebrik ediyor. Her gün Belediyemizin internet sitesine gelen bu mailler Özel kalem müdürlüğümüzce çıkartılıp inceleniyor. Bizde bunları değerlendiriyoruz. Bu tür mailleri kendi içimizde de değerlendirmesini yapıyoruz” dedi. Başkan Kamacı en fazla iş isteyenlerin mail attığını söylerken, işsizliğin büyük sorun olduğunu belirtti.
“ALTINKUM ÇALIŞMASINA ESNAFTA DESTEK OLMALI.”
Toplantıda Altınkum’da Belediye tarafından yapılacak yeni düzenlemeyle ilgili de konuşan Kamacı “Çalışmalara başladık. İhalesi önümüzdeki günlerde yapacağız ve 1 Mayıs’a kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Altınkum’da yapılacak yeni düzenlemeyle ilgili gerek Belediye Meclisinde gerekse bilgilendirme toplantılarında görüş ve öneriler alındı. Biz oradaki çevre düzenlemesini yapacağız ama Altınkum esnafı da bu düzenlemeye göre çalışma yaparak buna ayak uydurmaları lazım. Özellikle çekme mesafesi konusunda tebligatlar yaptık.”dedi.
Altınkum’da bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait atıl tesis içinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Kamacı “Altınkum’un en gözde yerinin atıl durumda olması hoş değil, Burada bir boşluk var. Vakıfların burada bir çalışma yapması lazım” diye konuştu.
ESKİKÖY ÇALIŞMASI
Apollon Tapınağı çevresinde yapılacak çalışmalara da değine Kamacı, şunları söyledi: “AYDEM’in bu bölgede çalışması sürüyor Bu çerçevede TELEKOM’da burada direklerin yer altına alınması için Anıtlar Kuruluna yazı yazmış. Kuruldan izin bekleniyor. Biz bu kurumların çalışmasında sonra izinleri alarak çalışmamızı başlatacağız”