Belediye Başkanı Mümin Kamacı rahatsızlığı sebebiyle meclis toplantısına katılmazken, Meclis Başkanlığı görevini Meclis Üyesi Ercan Atasoy yaptı.

Aralık ayı meclis gündemini oluşturan konuları görüşen meclis üyeleri, 2010 yılı geçici işçi vizesi görüşülürken maddeyle ilgili olarak 2009 yılında geçici işçiyle ilgili alınan 21 adet geçici işçi için aynı kararın alındığı fakat 2009 yılına 6 işçinin alıştırıldığı dile getirildi. Çalıştırılan 6 işçi için 5 ay 29 gün çalıştırıldığı ve buna göre 2009 yılında alınan kararı aynı şekilde alınması oy çokluğuyla kabul edildi. Maddeye AK Parti"li meclis üyeleri ret oyu kullandı.

3 adet eski hükümlü kadrosu ihdisası konusunu görüşen meclis üyeleri, konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Didim Belediyesinde 20 adet özürlü, 10 adet de hükümlü çalıştırıldığı bunlarda 7 hükümlünün kadroya geçtiği 3hükümlünün ise kadroya alınmamamsı sebebiyle bu kadro ihdisasının yapıldığı belirtildi. Görüşülen 3 adet hükümlünün ise belediye de çalıştığı belirtilirken madde oy birliğiyle kabul edildi.
2010 yılı içinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B bendi uyarınca çalıştırılacak sözleşmeli personel konusu ele alındı. Didim Belediyesinde var olan 17 Kadrolu sözleşmeli personelin yeniden çalıştırılması ve 2009 yılında aldıkları yüzde 15 zammı bu yılda geçerli olması oy birliğiyle kabul edildi.