Gündemde var olan 5 madde görüşülürken gündem öncesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Karakaya yazılı bir önerge verdi. Belediye Meclis Üyesi Karakaya yol katılım paylarının hesaplanmasıyla ilgili verilen karar bir sonraki meclis toplantısına ertelendi
Ardından gündeme geçilirken gündemin 1ç maddesinde yer alan 5393 sayılı Belediye Kanununun 71. maddesine göre Belediyemizce kurulması düşünülen bütçe içi işletmelerin isimlerinin belirlenmesi konusunun görüşüldü. Belediyeye ait 4 işletmenin ismi değiştirilmesi AK Parti"li meclis üyelerinin ret oyuna rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan 2215 ada 1 parselle ilgili talep görüşüldü. Pazaryerinde bulunan bu yerin otopark"a dönüştürüldüğü ve imar uygulaması için karar alınması gerektiği belirtilirken, karar AKP"lilerin 4 ret oyuna rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde yer alan 643 parsel ile ilgili talep 2 çekimser, 4 ret ve 7 kabul oyuyla kabul edildi. Gündemin 4. Maddesinde yer alan 2400 ada 1 parsel ile ilgili talep ele alındı.

Konuyla ilgili olarak meclise bilgiler veren Başkan Kamacı “Bu yer de bizim belediye olarak 332 m2 yerimiz var ama bu yer 10 dönümlük bir alan. Bu yer Hükümet Konağının yapımı için düşünülüyor. Bizden de belediyeye ait bu yeri tahsisini istiyorlar” dedi.
Tahsis ile ilgili olarak 1 ret oyuna karşın oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin 5. Maddesinde yer alan Didim"in 5 yıllık imar programı meclis üyelerine anlatıldı. 5 yıllık İmar programıyla ilgili olarak hazırlanan 30maddelik imar programı meclis üyelerine anlatıldı. Gündemin son maddesinde yer alan 5 yıllık imar programı oy çokluğuyla kabul edildi.