Amatör Süper Lig"in ikinci yarısına 3. sırada başlayan Didim Belediyespor ligin ikinci yarısına fırtına gibi girdi. Ligin ilk maçında İncirliova Belediyespor"u 1-0"lık skorla geçen Mavi Beazlılar, Ertesi hafta deplasmanda Yıldız Fenerspor"u 1-3"lük skorla geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

Kendi evinde ligin ilk haftasında yenildiği Aydınspor"u 2-1"lik skorla geçen Didim Belediyespor, ligin ilk yarısında berabere kaldığı Sağlıkspor"u deplasmanda 1-2"lik skorla geçerek 4 haftada toplam 12 puanı hanesine yazdırdı.

Amatör Süper Liginin 18 haftasını bay takım olarak geçirecek olan Didim Belediyespor 36 puanla liderliğini sürdürürken, en yakın rakibi Yıldız Fenerspor"un 5 puan önünde yer alıyor.

Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız bir haftalık arayı iyi değerlendirmek istediklerini söylerken “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Bunu da sürdürmek istiyoruz. Şu anki konumumuzdan memnunum.

Bunu lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Şu an hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Eksikliklerimizi görmek istiyoruz. Takımımızın elde ettiği başarılar bizim için önemli.Önümüzde Güzelçamlı maçı var; buna göre çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.