Her yıl 19 Mayıs’ta açılan Didim Aqua Park bu yılda yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olurken, İşletme sahibi Murat Kalaycı iyi bir sezon geçirdiklerini belirtti.
2005 Yılında 60 dönüm arazi üzerine kurulan ve 5 bin kişi kapasiteli Türkiye’nin en büyük su parkı olan “Didim Aqua Park” 2011 yaz sezonunu kapattı. Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs’ta hizmete açılan Didim Aqua Parkta su kaydırakları, rüzgâr havuzu, trambolin, dinleme yerleri, su kaydıraklar, kafetarya ve yeşilliklerle dolu doğasıyla müşterilerini ağırlarken denize karşı serin havasıyla yerli ve yabancı müşterilerin büyük beğenisi topladı.
Haftanın 7 günü açık olan Su parkının 14 Eylül itibariyle kapattıklarını belirten İşletme Sahibi Murat Kalaycı “Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs’ta sezonumuzu açtık. Bu yıl parkımızın görüntüsünü yeniledik. Temiz, güvenilir ortamda su ve eğlenceyi bir araya topladık. Yaklaşık 5 aylık süreçte müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Bu yıl bizler açısında iyi bir sezon oldu. İşletmemizi tercih eden müşterilerimizi teşekkür ediyor, gelecek yılda birlikte olmak istiyoruz” dedi.