Avrupa Birliği Comenius Projesi kapsamında Nazilli Latife Hanım anaokuluna ziyaret için Polonya’nın Rodomsko ve Macaristan’ın Mako kentinden gelen 15 kişilik heyet Aydın ziyaretleri kapsamında Didim’e geldi. 12- 19 Mayıs tarihleri arasında Aydın’da bulunacak olan heyet Nazilli Latife Hanım anaokulu Müdürü Hatice Kıvrak başkanlığında 17 Mayıs Perşembe günü Didim Anaokulunu ziyaret etti. Heyeti Okul Müdürü Remzi Uslu ve öğretmenler ağırlarken konuklar okulu gezdi; daha sonra öğle yemeğinde ağırlandı.
Ziyaretle ilgili bilgiler veren Nazilli Latife Hanım Anaokulu Müdürü Hatice Kıvrak Okullarının Proje ortakları içerisinde yer alan Polonya ve Macaristan’dan gelen 15 kişilik heyeti ağırlandığını belirterek “Gelen heyet içerisinde Anaokul’da görevli Müdürler, Müdür Yardımcıları ve öğretmenler yer alıyor. Bugünkü gezimizi de Didim’e yaptık. Okulumuzu gezdiler ve çok beğendiler. Ayrıca Kültürlerin gelişmesi, misafirperverliğimizin gösterilmesi anlamında güzel bir gezi oldu. Ayrıca Didim’in tarihi ve kültürel yerlerini de ziyaretçilerimize gösterdik.”dedi.
Didim Anaokulu Okul Müdürü Remzi Uslu ise heyeti ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, heyette yer alanlar ise kendilerin gösterilen ilgiden dolayı okul heyetine teşekkür etti. Heyet Anaokulu ziyaretinin ardından Altınkum sahilini ve Apollon Tapınağını gezdi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg