AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Yıldırım, Altınkum’daki çalışmaların hızlanması noktasında belediye yönetimine yardımcı olabileceklerini belirterek, "Altınkum'un bu sezon afet bölgesi ilan edilmesi noktasında Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde yapılacak girişimlere yardımcı olabiliriz" dedi.
AK Parti Didim İlçe Başkanı Yıldırım, Altınkum bölgesinde yapılacak çalışmasının zamansız yapıldığını kaydederek, “Didim’in en önemli turist kapısı olan Altınkum ve Apollon Tapınağı gereken önem verilmeyişinin sıkıntısını yaşamakta. Oysa Didim de yaşayan herkes direk veya dolaylı olarak ekmeğini Altınkuma gelen turistten kazanmakta. Her yıl Didim sezona girerken yaşadığı talihsizliklerden birini, bu yıl da yaşamaktadır. Belediyemizin plansız ve zamansız çalışmaları halkımızı huzursuz etmeye devam etmekte. Sn. Belediye Başkanımız yalı caddesindeki çalışmaların 15 Mayıs ta biteceğini önceden bildirmesine rağmen görünen o ki daha en az bir ay bu tarih tehir etmiş durumda 15 Haziran tarihinden evvel bitmeyecek gibi görünüyor. İnşallah 15 Haziran tarihinde bitmiş olur. Verilen sözlerin tutulmadığı, yapılan planlamaların dışına çıkıldığı bir hizmet anlayışı Didim de normal karşılanır hale gelmiştir. Bir bakıma aşılı sayılırız. Elbette Didim de yaşanan belediye ile ilgili problemler sadece bu güne mahsus değildir. Didim Belediyesinde el yordamıyla iş yapmak gelenek haline gelmiştir. Bütün bunlardan dolayı da muhalefet yapmanın halkımızı daha fazla tahrik etmenin veya halkımızı tepki göstermeye yönlendirmenin bu işlerin çözümüne yönelik bir fayda sağlamayacağının da farkındayız" diye konuştu.
"Bizler AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Sayın Belediye Başkanımız Mümin Kamacı’ya başta olmak üzere yerel yönetimden sorumlu bütün kurum ve kuruluşlara tıkandıkları her noktada yardımcı olmaya hazırız" diyen Yıldırım, "Hiç kimseden kapasitesinden daha fazla iş beklemek doğru değildir. Belli ki belediyemizin kapasitesi de bu kadar. Elbette Altınkum yalı caddesi daha en az beş yıl bu haliyle hizmet verecek durumdayken Ocak ayında kazılıp Şubat ayında ihalesi yapılır yer teslimi de Mart ayında yapılırsa ve uzun bir sürede taşın imal edilmesi ve sonrasın da Didim’e getirilmesi beklenirse ciddi bir planlama ve zamanlama hatası yapıldığının apaçık göstergesidir. Ancak elden gelen de bu; Allah hepimizin yardımcısı olsun. Olumsuz propagandalarla Belediyemizi daha fazla zorlamanın ne bize ne de yerel yönetime fayda sağlamayacağı ortadadır. Sn. Belediye Başkanımızla birlikte Sn Valimizi ziyaret ederek yardım isteyebiliriz. Bu gün Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Ertuğrul Günay İlçemizde Balat Müzesinde bir inceleme gezisi yapacaklar kendisiyle görüşüp esnafın durumunu anlatabiliriz. Gerekirse Didim’in bu yıl Afet Bölgesi ilan edilmesini de talep edebiliriz. Elimizden gelenin üstünde bir desteğe hazırız. Ak Parti İlçe yönetimi olarak yerel yönetimin yanlışlarından veya eksikliklerinden faydalanarak propaganda yapmaktan yana değiliz. Bundan sonraki süreçte Değerli Halkımıza sadece yapmayı planladığımız projelerimizi anlatacağız. Didim’i çağa yakışır bir turizm kenti yapmak hedefindeyiz. Bunu gerçekleştirecek kadro ve donanım AK Parti de her zaman mevcuttur. Yeter ki Halkımız terciğini Ak Parti den yana yapsın" şeklinde konuştu.

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg