3 yıl önce Didim'e yerleşen emekli memur S. K. 24 Haziran seçimlerinden önce eşi D.K.'yı Ak Parti Didim Kadın kollarına yazdırdı.

Zamanla eşinin mesajlaşmalarından şüphelenen S.K, Ak Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı ile eşinin mesajlaşmalarını ortaya çıkararak boşanma davası açtı.

İLÇE BAŞKANINA İLETMEYE ÇALIŞTI, PARTİDE DARP EDİLDİ

Savcılığa da şikâyetçi olan eşiyle gece yarısına kadar süren mesajlaşmalarla ilgili Ak Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı hakkında Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile görüşmeye çalışan S.K, yine partiye gittiği bir gün sekreterin “Buyurun oturun, başkanımız milletvekilleriyle sahada” yanıtı sonrasında beklemeye başladı. Sekreterin, K.Ö.D’ye telefon açtığını öne süren, S.K. partide beklediği sırada binaya K. Ö. D ile kardeşi ve kalabalık bir grup tarafından darp edildi. Partide kapı ve pencerelerin kırıldığı kavgadan polis nezaretinde dışarı çıkabildiğini belirten S. K. tehdit edildiğini de dilekçede ifade etti.

ARACININ LASTİĞİ PARÇALANDI

Tüm birikimlerini bırakıp Didim’i terk etmesi için tehdit edildiğini ifadesine yansıtan S. K.nın, evinin önünde park halindeki aracının 4 lastiğinin de parçalandığını söyledi.

PARTİ YETKİLİLERİ İLGİSİZ KALDI

Didim’i karıştıran yasak aşk skandalıyla ilgili olarak Ak Parti İlçe Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkanı ile görüşme sağladığı öğrenilen S. K.’ya “Bu durum partiyi bağlamaz” denmesi de bardağı taşıran son nokta oldu.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI: OLAY SAVCILIKTA

Hakkındaki iddialarla ilgili olarak Aydınpost’a konuşan Ak Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı K.Ö.D ise, “Konuyla ilgili ben de yaşanılan süreci savcılığa kendim bizzat anlattım. S.K’nın bana karşı sözleri sebebiyle ben de suç duyurusunda bulundum. Olay savcılıkta. 25 yaşında bir gencim. Evli bir bayanla aşk yaşayacak kadar delirmedim” diye konuştu. (AYDINPOST)

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA