Etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Atasoy ve Salih Bankoğlu CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, İşçi Partisi İlçe Başkanı Bülent Boyer, Didim Çorumlular Derneği Başkanı Müslüm Vardar ADD derneği üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan ADD Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız “Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bize bu Cumhuriyeti ve güzel vatanımızı armağan ettikleri için 25 yıllık süre içerisinde Cumhuriyet ve Atatürk devrimleri yolunda şehit olan Prof Dr. Muhammer Aksoy, Doç. Dr Bahriye Üçok, Prof. Dr Taner Kışlalı, Dr Necip Hablemit başta olmak üzere yitirdiğimiz tüm yöneticilerimizi ve üyelerimizi özlemle ve saygıyla anıyoruz. Öncelikle kurucu başkanımız Muhammer Aksoy olmak üzere derneğimizin kurucularını 25 yıldır görev yapan başkan ve yöneticilerini kurulduğu tarihten buyana ADD Didim Şubesinde görev yapan başkan yönetim kurulları ve üyelerimizi saygı şükran ve minnetle selamlıyorum Cumhuriyetimize ve değerlerini çok iyi bilmek ve sahip çıkmamız gereklidir. Atatürk devrimi karşıtlarını yalan ve çarpıtılmış tezlerine karşı durabilmek için Cumhuriyet devrimlerini doğru anlamak verilen mücadeleleri iyi bilmemiz gerekmektedir. bu doğruları anlatmak bizlerin en önemli görevidir” dedi.

Yemekte Yıldıray Sezer dans akademisinin hazırladığı vals ve tango danslarının ardından zeybek oyunuyla devam etti. Etkinliğin sonunda derneğe yardım amacıyla hazırlanmış el yapımı Atatürk portresi açık arttırmayla en yüksek fiyatı teklif eden CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataşa verildi. Gökmen Karataş aldığı portreyi tekrar ADD'ye hediye etti. Etkinlik hep bir ağızdan 10. yıl marşının okunmasıyla sona erdi.

20140526aw100228_01-(copy).jpg

20140526aw100228_02-(copy).jpg