Didim Belediyesince yaptırılan ve Gençlik Servis Merkezi projesi kapsamında İlçemize gelen yabancı öğrencilerinde peyzaj düzenlemesi yaptığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar parkı düzenlenen kokteyle hizmete açıldı. Açılışa Didim Belediye Başkan vekili Özlem Girgin Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Eğitim Sen Didim Temsilcisi Haydar Pınarbaşı ve sendika üyeleri, GSM öğrencileri ve belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
Kokteylde konuşan Didim Belediye Başkan Vekili Özlem Girgin Kadınların kendilerin ait toplanma ve etkinlikleri yapma talebi sonrasında belediyenin bu parkı düzenlediğini söylerken “Didim Belediyesinin kadına ve topluma bakış açısı bu, umarım kadınların cinayeti kurban gitmediği şiddet görmediği kendilerinin eğlendikleri, bir araya geldikleri bir yer olarak kullanırız burayı. Bu yerine yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.
Yeni Mahalle Didim Halk Eğitim karşısına kurulan parkta, toplanma alanı bulunurken, parka önümüzdeki günlerde bankların konulacağı ve halkın hizmetine açık olduğu bildirildi.